Sponsring

JRK är en kvalitetssäkrad ridskola enligt Svenska ridsportförbundets standard där alla är välkomna. Vi är en ideell förening som bedriver en professionell breddverksamhet. 460 medlemmar, och också många gånger dess anhöriga, rör sig i våra lokaler. Här tar barn, ungdomar och vuxna hand om varandra och våra hästar. JRK vill skapa en plats för barn och ungdomar där de kan växa som individer. Tillsammans lever vi vår vision: Att vara på Järna Ridklubb ger en skön känsla i magen som varar livet ut.

JRK erbjuder ridundervisning för barn, ungdomar och vuxna, från nybörjare till tävlingsryttare i lätt klass. Vi erbjuder även ridning för personer med olika funktionsvariationer i liten skala, men som vi hoppas få medel till att kunna utöka. Vi har mycket välutbildade och diplomerade ridlärare, som 45 veckor per år tar hand om ca 350 ryttare i veckan. Vår ridskolechef Carina Berg har fått utmärkelsen Årets ridskolelärare av Svenska Ridsportförbundet. Hon har dessutom utsetts till Årets Idrottsledare av Södertälje kommun. Under hennes ledarskap bedriver vi verksamhet som kännetecknas av stort engagemang, hög kompetens, skickligt ledarskap och god etik.

Dock känner vi alla av de kärvare tiderna. Vi är drabbade på samma sätt som övrig hästnäring, d.v.s. hög inflation och höga el- och drivmedelspriser gör att vi får höga priser på foder, bäddmaterial till boxarna, etc.

Vår önskan är att trots detta kunna fortsätta erbjuda barn och ungdomar kvalitativa ridlektioner utan att behöva höja priserna drastiskt. För att kunna göra det behöver vi just er hjälp. Vi hoppas att du hittar något passande sponsorpaket här, och vill stödja våra barn och ungdomar att utveckla sitt intresse för att rida och att växa tillsammans med våra arbetskamrater – hästarna. Kontakta gärna oss om du är intresserad så får du mer information. Vi tar även emot utrustning och tjänster. Har du fler tankar om hur ni kan sponsra oss, så pratar vi gärna vidare om det.

Stort tack för att du stöttar oss på Järna Ridklubb!

Kontakt: sponsring.jarnaridklubb@gmail.com

Bankgiro 116-3252 Swish 123 288 99 39