Nyheter Sv RF

De svenska lEM-lagen avancerade efter lördagens terräng. oung riderlaget ligger femma och juniorlaget ligger sjua.

Det svenska fyrspannslaget ligger sexa efter dressyr och maraton. Nederländerna leder lagtävlingen.

Dressyrlaget trea i Aachen

(2017-07-22 15:30)
Svenska dressyrlaget med Therese Nilshagen, Patrik Kittel och Malin Nilsson red in på en tredjeplats i Aachen på lördagen.

Svenska fälttävlanslaget med Sara Algotsson Ostholt, Niklas Lindbäck och Louise Svensson Jähde red in på en tredjeplats i Aachens tuffa fälttävlan på lördagen. Alla svenska ryttare var felfria på hinder i terrängen.

De stora internationella tävlingarna i Aachen, Tyskland, pågår den här veckan. På plats är svenska ryttare i hopping, dressyr och fälttävlan och de svenska fyrspannskuskarna.

De svensk kuskarna har öppnat fint vid NM i körning i finska Sipoo.

Buriel K.H. och Juliette Ramel startar inte i lördagens Grand Prix Special i Aachen.

Ridlärare sökes till Jönköpings Fältrittklubb – föreningen med visioner och framtidplaner.

Landslagsledningen i hoppning har tagit ut ryttare till EM för young rider, junior och children, som avgörs i Samorin, Slovakien andra helgen i augusti.

U25-ryttarna red Grand Prix på fredagseftermidagen och Lina Jönsson med Quentin red in på en fjärdeplats efter en trio med nederländska ryttare.

Det svenska laget red in på andraplats i B-finalen på VM i mounted games i helgen. Irland red hem guldet med Wales och hemmanationen Sydafrika på silver respektive bronsplats.

Disciplinnämnden har stängt av en ryttare under en månad för otillåten behandling av häst samt olämpligt uppträdande på tävlingsplats.

Tre ponnykuskar till VM

(2017-07-18 14:07)
Tre svenska kuskar är uttagna till VM i körning för ponny, som avgörs i tyska Minden den 15-20 augusti.

EM i dressyr för young rider, junior och children avgörs andra helgen i augusti i Roosendaal, Nederländerna. För första gången skickar Sverige lag i alla tre kategorierna.

Tolv hästar är uttagna till unghäst-VM i dressyr för 5-, 6- och 7-åriga hästar, som avgörs i Ermelo, Nederländerna i första helgen i augusti.

Postadress:
Järna RK - Ridsport